Piontek Advies is gespecialiseerd in het oplossen van zakelijke en particuliere financiële vraagstukken en schadeverzekeringen onder vergunning van een bestaand intermediair. Piontek Advies werkt dus als zzp-er. Indien u contact met mij wilt opnemen voor specifieke advieswerkzaamheden zal ik u kunnen helpen via de AFM-vergunning van een ander kantoor. Daarom mag u wel uw n.a.w.-gegevens mailen waarna ik contact met u kan opnemen om een afspraak te maken. Ik kan voor u een financiële begroting maken in combinatie met uw behoefte of vraag. Bijvoorbeeld uw pensioensituatie of hypotheek. Uw leven staat centraal en de planning daarvan ook. Voor bedrijven en particulieren kan ik een quickscan maken, om snel te kunnen zien of er bijvoorbeeld besparingen mogelijk zijn of dat er risico’s naar voren komen waar geen dekking in is.


Via mijn professionele netwerk kan ik u voorzien van informatie in vraagstukken van erfrecht, estateplanning, coaching, Nibud-budgettering en boekhouding. Dat doe ik via een netwerk van notarissen, taxateurs, makelaars, accountants en boekhouders, die hun professionaliteit en passie voor de klant reeds hebben bewezen.


Integriteit en transparantie liggen mij aan het hart. Advies met gevoel dus, waarbij ik inzicht bied in de mogelijkheden om uw vraag of probleem op te lossen en wat de kosten daarvan zijn via het specifieke intermediair.


Ook worden uw belangen behartigd door de Wet op het financieel toezicht (Wft) waarmee onze toezichthouder de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een vinger aan de pols houdt.


Vriendelijke groet en tot ziens,


Igor Piontek

Welkom bij Piontek Advies